Відмінний рецепт голубців з яловичиною для хворих на діабет

М’ясо слід вибирати нежирне, видаливши з нього шкуру і залишки жиру. При діабеті можна курятину, індичку, яловичину і кролятину.

Час приготування Кількість порцій складність калорійність
60 хвилин 4 середня 555 ккал

складові

  • Яловичина 500 гр
  • Білокачанна капуста 300 гр
  • селера
  • Куряче яйце 2 шт.
  • Каррі, лимонний сік 1ч.л.
  • Оливкова олія
  • Кефір 100гр.
  • Мелений імбир (пів чайної ложки)

Спосіб приготування

  1. Подрібнюємо в блендері капусту, моркву і селеру. Перемішуємо і додаємо в фарш разом з яйцями і каррі.
  2. Формуємо голубці: в підготовлені листи капусти викладаємо по центру начинку і загортаємо в щільні конвертики. Дно сковороди обмазуємо оливковою олією і щільно укладаємо голубці.
  3. Для підливи змішуємо кефір і імбир і поливаємо зверху.
  4. Запікаємо в духовці при температурі 220-260 градусів.

Яке м’ясо можна їсти при діабеті? (Відео)