Дієтичний рецепт приготування м’ясо по-французьки

Пропонуємо вашій увазі дуже смачне м’ясо на французький манер.

складові

  • куряче філе 1 шт.

  • яйце 1шт.

  • Помідор 1 шт.

  • Лук 1шт.

  • Твердий сир

  • йогурт

  • Сіль перець

приготування

  1. Куряче філе порізати шматочками і відбити

  2. Збити яйце, додати сіль і перець

  3. Лук і помідор нарізати кільцями

  4. Натерти сир

  5. Лист для випікання трохи змастити оливковою олією або покласти пергамент.

  6. Викласти куряче філе, змоченою в яєчному клярі, наступним шаром цибулю, потім помідор, змастити йогуртом і посипати сиром.

  7. Поставити в духовку на 200`С і запікати до готовності (приблизно 15 хвилин).